O que se descobre quando se vagueia. Thomas Keller, chefe extraordinário, afinal o chefe a puxar os cordelinhos do rato Remy, no filme Ratatouille. Aqui um pasmado tanto quanto eu mas com mais talento culinário e fotográfico, na certeza porém de que em breve, muito em breve, vou tentar chegar a uma imagem semelhante. Não posso esperar.
Per Se em Nova Iorque, the French Laundry em Napa: Oysters and Pearls.
"One restaurant stands above all others: The French Laundry. There aren't enough superlatives to describe that meal, nor how it changed how I experience food. (Considering we spent more on a single meal than we pay for a month's rent, it had better be good!) The experience was unlike any other, from lounging in the garden, to peeking into the immaculate kitchen, to the mind-blowing flavor combinations, to having Thomas Keller discretely come out to observe the crazy dreadlocked couple with the endless questions." (daqui)
light gazing, ışığa bakmak
Wednesday, April 16, 2008
em breve em breve
Publicado por Ana V. às 1:36 PM
TAGS casa de pasto
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