:)) Boa pergunta. o primeiro é: Kolkovna side of pork 200g Roast, marinated side of pork in garlic and onion with bacon dumplings and kohlrabi cabbage (couve flor) hmmm foi o meu. o último é: Brewer’s tokáň 200g Beef karabáček stewed in beer and vegetables with mashed potatoes and leaf spinach, o dela! o goulash ainda não foi mas vai ser, e em receita aqui também :)) beijinhos e abranda que ainda levas uma multa! :))
Ana V.
Cascais. Portugal.
[aviso genuíno: "Talvez alguns leitores achem toda esta conversa algo inverosímil. Para os comprazer, o autor confessa que é da mesma opinião, mas infelizmente as coisas passaram-se como as relatamos."
Gogol em As Almas Mortas.]
["Before my birth there was infinite time, and after my death, inexhaustible time. I never thought of it before: I'd been living luminously between two eternities of darkness."
Pamuk em My Name is Red.]
2 comments:
Ai...
p.s. O que são os últimos dois?
:)) Boa pergunta. o primeiro é: Kolkovna side of pork 200g
Roast, marinated side of pork in garlic and onion with bacon dumplings and kohlrabi cabbage (couve flor) hmmm foi o meu. o último é: Brewer’s tokáň 200g
Beef karabáček stewed in beer and vegetables with mashed potatoes and leaf spinach, o dela! o goulash ainda não foi mas vai ser, e em receita aqui também :)) beijinhos e abranda que ainda levas uma multa! :))
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