Thursday, January 28, 2016

reason 537 why I love Istanbul (ve Ciya!)


9 comments:

Okan Dinc said...

Kahvaltı ile başlar gün...
Bal ile kaymak tadıdır kahvaltının
Birkaç zeytin tanesi
Yerinde domates, biber, salatalık
Simitin gevreği
Tereyağının sıcak ekmeğe dokunuşu
Kırmızı meyvenin reçel olmuş hali
Sütün peynire dönüşümü
Yüreği katılaşmamış yumurtanın yanında
Benim vazgeçilmezim salça
...

Ana V. said...

Günaydın Okan. Sana tatlı günler diliyorum. :) Türk kahvaltısı en iyisidir. Ben peynir seviyorum! Çay da. Ve şekerleme! https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/14/a1/be/14a1be948a311e26163f4327a64fe8bd.jpg

Ana V. said...

Hacivat hikayesi nedir?

Okan Dinc said...

Karagöz ve Hacivat halktır, sen ben o bizleriz. Karagöz duygularımız saflığımızdır (EQ) Hacivat zekamızdır, aklımızdır (IQ)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Karagöz_and_Hacivat

Ana V. said...

Karagöz ve Hacivat biliyorum. Ben Bursa müzeye gittim.
I Karagöz gibi :)

Okan Dinc said...

Ben bir hacivat ☺️

Ana V. said...

☺️ ben değil Karagöz!

Ana V. said...

Karagöz değilim. 🙏🏼 Hatalarım için özür dilerim.

Okan Dinc said...

:)

 
Share